BTX behandling mot rynker og svette

BTX behandling mot rynker

De fleste rynkene i ansiktsområdet er såkalte mimikkrynker. De oppstår som følge av stadig gjentagende muskelbevegelser som «preges inn» med tiden. Man kan utbedre disse rynkene ved å svekke mimikkmuskulaturen som forårsaker dem.

Alle ønsker å se opplagt og våken ut, men med dype furer og linjer rundt øynene, panne og mellom øynene/øyenbrynene kan det bidra til at vi ser strengere og mer sliten ut enn det vi egentlig er.  Det kan vi enkelt gjøre noe med.  Injeksjonsbasert rynkebehandling er en enkel behandling som gir raskt resultat.  Etter 3-10 dager har man full effekt, og varigheten av behandlingen er 3-5 måneder.
De fleste rynkene i ansiktsområdet er såkalte mimikkrynker. De oppstår som følge av stadig gjentagende muskelbevegelser som «preges inn» med tiden. Man kan utbedre disse rynkene ved å svekke mimikkmuskulaturen som forårsaker dem.
På aesthetic clinic legger vi stor vekt på en korrekt tilpasset dosering, slik at man unngår stive ansiktstrekk og opprettholder en naturlig mimikk. Det benyttes med meget fine nåler. Effekten merkes i løpet av tre til syv dager og varer i fire til syv måneder.
Injeksjonsbasert rynkebehandling til panne
Pannen deles inn i de horisontale pannerynkene, også kalt «bekymringsrynker», og «sinnarynken», Glabella, mellom øyenbrynene.
Ved sinnarynken injiseres det inn i Glabella, gjør den mindre «anspent», og man ser ikke lenger sint ut. For å få et best mulig resultat på disse områdene, anbefales som regel en kombinasjon av Injeksjonsbasert rynkebehandling og Hyaluronsyre (filler).
Injeksjonsbasert rynkebehandlingtil øyne
Mimikkrynkene rundt øynene er de vi gjerne kaller «kråketær». Mange av disse linjene gjør at man ser trøtt og sliten ut. Ved å injisere det inn i musculus orbicularis oculi rundt øynene slapper musklene av og rynkene forsvinner. For å få et best mulig resultat på disse områdene, anbefales som regel en kombinasjon av injeksjonsbasert rynkebehandling og Hyaluronsyre (filler).
Injeksjonsbasert rynkebehandling til svettekjertelbehandling
Behandling av svettekjertler med injeksjonsbasert rynkebehandling er en rask og ukomplisert metode mot mye svetting. Svettekjertelproduksjonen stanses i rundt fire til seks måneder, deretter må behandlingen gjentas. Dette injiseres i akselhulen med tynne nåler og «lammer» kjertlene slik at svetteproduksjonen reduseres.
Priser:
Ansikt ett områder                     Fra kr 3.000,-
Neste område                            Fra kr 1.500,-
Kombinasjon filler og annen injeksjonsbasert rynkebehandling hos lege          Fra kr 4.500,-
Kombinasjon filler og annen injeksjonsbasert rynkebehandling hos sykepleier   Fra kr 4.000,-
Kontakt: Kontakt oss om injeksjonsbasert rynkebehandling i dag. Klikk her eller bruk skjemaet oppe til høyre.