Filler/Z fill

Injeksjon av Fillere

I menneskekroppen har hyaluronsyre som oppgave å støtte kollagenfibre og være vannbindende og gjør dermed huden fast og smidig. Ungdommelig hud er glatt, elastisk og inneholder mye hyaluronsyre. Med tiden avtar mengden hyaluronsyre i huden og det oppstår små linjer og rynker. Som hjelp mot denne uønskede «tidens tann» bruker vi på aesthetic clinic hyaluronsyre, men uten å påvirke ansiktets naturlige mimikk. Ved å injisere hyaluronsyre med fine nåler under rynkene, glattes de ut. Resultatene er synlige umiddelbart. Hos aesthetic clinic benytter vi som oftes Z fill.  Z fill er en hyaluronsyrefiller på lik linje med for eks Restylane, Teosyal osv.

Dersom du ønsker en skjønnhetsbehandling som er naturlig, trygg og skreddersydd for deg og dine behov, bør du velge Z fill.  Dette er en filler som kommer i flere varianter, slik at man lettere kan finne den behandlingen som passer.  Den er tilpasset deg som vil glatte og fylle ut rynker og linjer som kommer med alderen.  Den skaper volum og gjør at vi ser yngre ut. Den skal ikke forandre deg og ditt utseende, men beholde ditt vakre utseende lengre.

Z fill er en gel bestående av en ikke animalsk hyaluronsyre lik den hyaluronsyren vi har i kroppen vår.  Dette gjør produktet godt tolerert av huden. Det gir langvarig effekt, men ikke varig effekt.
Hva kan Z fill forbedre:
•    Rynker/fine linjer
•    Skulpturering av kinnbein
•    Nesekorrigering
•    Sure munnviker
•    Fukt til lepper
•    Leppestørrelser
•    Fylle områder som er nedsunket
•    Arr

Filler til panne
Glabellarynken, eller bedre kjent som «sinnarynken», lar seg lett jevne ut ved hjelp av hyaluronsyreinjeksjoner, og det «sinte» uttrykket blir mildere.
For dette området anbefaler vi en kombinasjonsbehandling.

Filler til lepper
Smale lepper lar seg fylle opp med hyaluronsyre på en naturlig måte uten at det ser ut som de er «innsprøytet». Drømmen om fyldige lepper går i oppfyllelse både raskt og uproblematisk.
 Hyaluronsyre er også egnet for å fylle opp de fine linjene som oppstår rundt over- og underleppen.

Filler til hake og nasolabiale rynker
Som en følge av aldringsprosessen kan det hende at kinnene synker, og man får rynker rundt munnvikene, såkalte nasolabiale rynker. Dette gjør at man gjerne får et trøtt og grettent ansiktsuttrykk og man ser eldre ut. Med hyaluronsyre fjernes disse og rynkene og området glattes ut.
 Regelmessige ansiktsbehandlinger kan optimalisere resultatet og få det til å vare lenger.

Vi bruker merket Z fill, som har 3 typer hyaluronsyrefillere, en for fine linjer, en for normale rynker og en for de dypere rynkene. Hyaluronsyre er sukkermolekyler vi finner naturlig i huden. Den binder fuktigheten i huden slik at huden blir glatt, myk og smidig. Spesielt i øye-, panne- og munnområdet oppnås gode resultater. Rynker blir mindre synlig eller forsvinner til og med helt. Substansen som sprøytes inn under foldene, blir individuelt tilpasset formen og dybden til folden og det som er optimalt for pasienten.

Priser:

Fillerbehandling av lege                                                Fra kr 3.500,-
Fillerbehandling av sykepleier                                      Fra kr 3.000,-
Fillerbehandling dyp av lege                                         Fra kr 4.000,-
Fillerbehandling dyp av sykepleier                               Fra kr 3.500,-
Kombinasjonsbehandling filler og injeksjonsbasert rynkebehandling    Fra kr 4.500,-

Kontakt: Kontakt oss om filler/rynkebehandling i dag. Klikk her eller bruk kontakt alternativ oppe til høyre.

Se video av fillerbehandling av hake, trykk her!