Botox og Filler

AC web btx filler 2015 bredde 550px

Filler blir ofte anbefalt ved ønske om reduksjon av aldringsrynker og fine linjer, da fillere vil fylle opp rynkene/linjene og glatte dem ut. Filler er et samlebegrep for ulike merker av hyaluronsyrefillere, som for eksempel Restylane, Juvederm, Teosyal, Z fill etc.

Vi tilbyr også annen injeksjonsbasert rynkebehandling som anbefalt behandling mot rynker som er forårsaket av mimikkmuskulatur (sammentrekning i ansiktsmuskulatur), slik som f.eks sinnarynker mellom øynene, dette på grunn av at den vil svekke mimikkmuskulaturen. Denne type injeksjon benyttes også preventivt for å avspenne muskulatur i ansiktet for å unngå at man får rynker.

Vi har lang erfaring med injeksjonsbasert rynkebehandling og fillere og har både lege og sykepleier (med kosmetisk dermatologisk utdannelse) som utfører behandlingene.  På aesthetic clinic benytter vi som regel filleren Z fill. Z fill er en hyaluronsyrefiller på lik linje med for eks Restylane, Juvederm, Teosyal osv.

Kontakt: Kontakt oss om filler / rynkebehandling i dag. Klikk her for å bestille time på vår klinikk i Oslo  (på Frogner) , eller bruk kontakt alternativ oppe til høyre.

 

Se video av injeksjonsbehandling  av hake her!

Se video av injeksjonsbehandling av nasolabial og munnviker her!

Se video av injeksjonsbehandling av «Mona Lisa» her!

 

 

 

Faktaopplysning om botulinumtoksin (kjent under merkenavnet Botox):
I kosmetisk sammenheng brukes botulinumtoksin (Botox) i små og fortynnede doser for å glatte ut rynker i ansiktet.
Behandlingen består i at toksinet sprøytes inn i utvalgte muskler, slik at nervesignalene til musklene blokkeres og hindrer at musklene trekker seg sammen.
Behandlingen varer i 3–5 måneder og må deretter gjentas. Et av de mest benyttede midlene er det registrerte legemiddelet BOTOX. Se også torticollis.

Botulinumtoksin (Botox), toksin (gift) som dannes av en bakterie, Clostridium botulinum, som vokser anaerobt (uten oksygen),
bl.a. i matvarer som hermetikk og rakfisk. Botulinumtoksin binder seg til kolinerge nerver og hindrer frisettingen av acetylkolin.
Dette resulterer i lammelse av muskulaturen og det parasympatiske nervesystemet.

Botulinumtoksin ( botox)  regnes for å være et av de mest potente giftstoffer i naturen.
Små doser har medisinsk anvendelse i behandlingen av muskelkramper f.eks. i øyelokk, i ansikts- og halsmuskulaturen.

Kilde: Store Medisinske Leksikon