Pasienterfaringer

Vi på aesthetic clinic setter pris på tilbakemeldingene fra våre kunder, så send oss gjerne din opplevelse på klinikken eller av vår hjemmeside slik at vi kan bli bedre.

Send inn til oslo@aesthetic-info.com

Jeg har gått til dr. Stein Tveten i 13-14 år og har prøvd mange ulike behandlinger på klinikken.  Jeg får alltid topp behandling og god oppfølging.  Klinikken har dyktige og profesjonelle behandlere som gir meg den naturlige looken jeg ønsker.  De har gode produkter og fantastiske ansatte.
Turid – 54

Christine er fantastisk flink! Utrolig dyktig, og ikke minst veldig rolig og behagelig. Hun er tålmodig, og tar seg god tid til å utføre jobben. Gjør god oppfølging på pasientene sine, og er genuint opptatt av at resultatet skal bli bra, og at pasienten skal blir fornøyd. Har allerede anbefalt klinikken til flere av mine venner og nære. Må også nevne at klinikken er superfin, og har en kjempehyggelig atmosfære.
Med vennlig hilsen fra Vanja Eidem, desember 2015

Hei, det har vært 3 somre, der jeg ikke har vært på stranden på grunn av mitt Cellulitt problem. Takket være Aesthetic som gir meg den rette behandlingen kan jeg i år kose meg med strand og sol, som før. Tusen takk til Aesthetic Clinic Oslo for seriøst og godt arbeid.
Veronica

Pasienterfaringer

De følger opp sine kunder og pasienter over lang tid, og gir råd og veiledning mht. livsstil og ernæring. De er åpne for alle spørsmål. Det viktigste for dem er at du som pasient er trygg på at de kan oppnå de resultat du ønsker!

Les flere pasienterfaringer