Om oss

Om aesthetic clinic

Klinikk for estetisk kirurgi, filler/btx og hudpleie i Kirkeveien 7 på Frogner i Oslo.

Vi er opptatt av å holde høy faglig standard og å gi våre kunder god veiledning. På bakgrunn av dine personlige ønsker og medisinske kriterier, ønsker vi å utarbeide et behandlingskonsept som er tilpasset deg, for et optimalt resultat. På aesthetic clinic står mennesket i sentrum.

Vi tilbyr løsninger uansett om du er interessert i et kirurgisk inngrep, en kosmetisk behandling ønsker å behandle problemsoner eller ganske enkelt har lyst til å se bedre ut!

Vår kirurg Dr. Dr. Stein Tveten har mange års erfaring innenfor estetisk medisin og dermatologisk kosmetikk. Han har med sitt effektive foryngelseskonsept forent de aller beste metodene fra disse to områdene.

Liv Jansen er en erfaren medisinsk hudpleier med over 13 år erfaring i bransjen. Hun er dedikert, svært kvalitetsbevisst og grundig. Hos Liv blir du møtt med profesjonalitet, høy kompetanse og erfaring. Som din skin coach ønsker hun å bidra med å hjelpe/veilede deg i retningen mot å nå dine mål. Liv er brennende opptatt av å skreddersy både behandlinger og hjemmeprodukter tilpasset din hudtype og behov. Det er viktig å forstå at alle pasienter er forskjellige og Liv behandler alle hudtilstander og hudtyper tilrettelagt hver enkelt pasient.

  • Solskader / Pigment
  • Arr-behandling
  • Akne, moderat og cystisk
  • Store porer, ujevn hud
  • Antiage, Dermapen, Aquagold, LED
  • Fuktfattig, grå, manglende glød, dyprens av porer og medisinsk peeling/needling

Hos Liv får du profesjonelle råd og veiledning sammen med en tett oppfølgning. Hun ønsker å hjelpe å gir seg ikke før du er fornøyd. Hun er faglig oppdatert og kurset både innland/utland.