hudpleie

Mesoporasjon

Mesoporasjon er en ny vitenskapeligbasert behandlings metode som ble anerkjent med nobelprisen i kjemi i 2003, og kan enkelt beskrives som et treningsprogram for huden din. Tidligere var man nødt til å benytte nåler for å komme dypt ned i huden, mens forskere nå har utviklet et apparat som benytter seg av elektromagnetiske bølger.

Virkestoffer transporteres enkelt og effektivt til de dypere og viktige regenererende og oppbyggende cellene i huden. Stoffene, som kan føres inntil 15 millimeter ned i hudlaget ved hjelp av de elektromagnetiske bølgene er vitaminer som A, C og E, oppstrammende virkestoffer som f.eks DMAE, samt mineralene sink, silisium og det viktige intra- og ekstracellulære stoffet hylauronsyre som blant annet stimulerer kollagensyntesen.

Mesoporasjonsbehandling er helt smertefri og hver behandling varer ca. 50 minutter. Behandlingen kan utføres på alle hudtyper. Det er ingen bivirkninger, men behandlinger skal ikke foretas på gravide, personer med pacemakere, epilepsi eller infeksjoner i huden grunnet de elektromagnetiske bølgelengdene. For å få et så optimalt resultat som mulig, anbefales en kur på totalt 5 behandlinger over en 6 ukers periode. Slike intensivbehandlinger gjøres to ganger pr. år, og for å sørge for forlengelse av resultatet anbefales også behandlinger i perioden mellom intensivbehandlingene.

Indikasjoner:
– Solskadet hud
– Tørr hud
– Linjer og mindre rynker

Etter laserbehandlinger: Rask regenerering av huden

Pris:

Enkeltbehandling:                                                       kr 1500,-
Kur á 5 behandlinger:                                                 kr 6000,-

Dette er en unik og dyptvirkende antirynkebehandling der aktive stoffer sluses dypt ned i huden med radiobølger. Gir volum, spenst og en naturlig glød. Gir synlig oppstramming av huden.

Kontakt: Kontakt oss om mesoporasjon i dag. Klikk her eller bruk skjemaet oppe til høyre.