3m hudbehandling

3M

Dette er en foryngende luksus behandling!
Her får du 3 av de mest brukte behandlingene på klinikken, i en og samme behandling: Mesofill, Mesopeel og Mesoporasjon. En kombinasjon av aesthetic line og Z-fill sine fillere.

Første steg – Mesofill
Hyaluronsyre injiseres direkte inn i områdene som skal behandles i hudens midtsjikt (meso) ved hjelp av mikroinjeksjoner. Hyaluronsyre finnes som en naturlig del av menneskekroppen og øker volumet i huden. Med tiden påvirkes huden av mange faktorer og konsentrasjonen av hyaluronsyre avtar.

Andre steg – Mesopeel:
Mesopeel er en vitaminpeeling basert på bl.a. vitamin A, Emblica, Salisylsyre, Mandelsyre og Melkesyre. Peelingen krever ingen forbehandling og er ikke smertefull, men man kan oppleve litt prikking og varmhetsfølelse på huden etter at peelingen er lagt på. Huden kan oppleves som solbrent, hoven og stram etter behandlingen, men dette avtar etter et par dager. Huden vil også bli rød og man opplever flassing ca. to til tre dager etter behandling. Vi anbefaler tre peelingbehandlinger i salong med intervaller på to uker. Kunden skal alltid bruke homepeel hjemme i behandlingsperioden, men skal ikke begynne med denne før etter ca fem dager etter peeling i salong.

Tredje steg – Mesoporasjon:
Virkestoffer transporteres enkelt og effektivt til de dypere cellene. Stoffer kan føres inntil 15 millimeter ned i hudlaget ved hjelp av de elektromagnetiske bølgene.  Behandlingen er smertefri. Kan utføres på alle hudtyper, men man velger produkt ut fra ulike hudtyper og tilstander. For å få et så optimalt resultat som mulig, anbefales en kur på totalt 5 behandlinger over en 6 ukers periode. Slike intensivbehandlinger gjøres to ganger pr. år, og for å sørge for forlengelse av resultatet anbefales også behandlinger i perioden mellom intensivbehandlingene.

Pris:

1 behandling kr 5.000,-  (inkluderer Mesofill verdi kr 3.000, Mesopeel verdi kr 2.500 og Mesoporasjon verdi kr 1.500)
Kur på 3 behandlinger kr 12.000,- (total verdi kr 21.000)
For bestilling av time på var klinikk på Frogner, trykk her!