Produkter

Vi er stolt forhandler av merkene glo minerals, glo therapeutics, aesthetic line, Skin Tech, Mineral Fusion Nail Polish, Focus Pinsett og Z fill.

glominerals_Blackglotherapeutics_logoaesthetic-clinic_orig_logoSkin Tech logo ny2012logo focus sortzfill_logo

glo minerals

Les mer om glo minerals her.

Glo therapeutics

Les mer om Glo therapeutics her.

aesthetic line

aesthetic line ble til i 2008 og gjenoppbygger det som vår livsstil, miljø og aldring bryter ned. Ved å tilføre aktive virkestoffer, øker hudens egen biologiske evne til å fornye og reparere seg selv. aesthetic line inneholder ingredienser nordisk hud har behov for, både når det gjelder beskyttelse og utsettelse av aldringstegn.Aktive virkestoffer øker hudens egen biologiske mekanisme, slik at den fornyer og reparerer seg selv. Produktene i aesthetic line er et treningsprogram for huden - slik fysisk trening er for kroppen!Dr. Stein Tveten utvikleren av aesthetic line, er lege med mer enn 15 års erfaring og kompetanse. Han er internasjonalt anerkjent for sitt konsept "kosmetisk kirurgi uten skalpell". Konseptet baserer seg på å benytte aktive ingredienser og virkestoffer som positivt stimulerer huden til å fortsette sine naturlige prosesser, selv når alderen tilsier at prosessene går saktere. Denne ?loso?en danner fundamentet for aesthetic line.

Les mer om aesthetic line her.

Skin Tech

Selskapet Skin Rebirth, som produserer Skin Tech, ble grunnlagt i 1996. Menneskene bak Skin Tech har mer enn 30 års erfaring med å utvikle og utbedre hudpleie til daglig bruk og peelinger til profesjonelt bruk. Ambisjonen var å behandle ulike typer hudproblemer på en trygg og effektiv måte. Selskapet utviklet en fullverdig serie av produkter basert på peelinger (behandlinger reservert for profesjonelle) og hjemmeprodukter. Skin Tech brukes nå daglig av menn og kvinner i mer enn 50 land verden over.
Filosofien bak Skin Tech er at man skreddersyr et behandlingsprogram for enhver hudtype og ethvert hudproblem. På denne måten oppnår man effektivt et optimalt resultat.

Les mer om Skin Tech her.

Mineral Fusion

Les mer om Mineral Fusion her.

Focus

Les mer om Focus her.

Z Fill

Les mer om Z Fill her.