Mesoporasjon

Dette er markedets mest effektive metode for innslusing av aktive substanser, og den best dokumenterte behandlingen på sitt felt. Prinsippet mesoporasjon er bygget på, fikk Nobelpris i kjemi 2003 og er forsket frem av Dr. R. Makkinnon og Dr. P. Agree.

Via elektromagnetiske bølger (radiobølger) ble det bevist at cellemembranen økte permeabiliteten (transporten gjennom cellene) til substanser med 400 ganger. Man beviste også transdermal transport av aktive produkter inntil 15 mm ned i huden. Det er godt vitenskapelige dokumentert at denne behandlingen virkelig fungerer!

Virkestoffer transporteres enkelt og effektivt til de dypere og viktige regenererende og oppbyggende cellene i huden. Stoffer kan føres inntil 15 millimeter ned i hudlaget ved hjelp av de elektromagnetiske bølgene og behandlingen er smertefri. Behandlingen kan utføres på alle hudtyper, men man velger produkt ut fra ulike hudtyper og tilstander. For å få et så optimalt resultat som mulig, anbefales en kur på totalt 5 behandlinger over en 6 ukers periode. Slike intensivbehandlinger gjøres to ganger pr. år, og for å sørge for forlengelse av resultatet anbefales også behandlinger i perioden mellom intensivbehandlingene.

Indikasjoner er solskadet hud, tørr hud, linjer og rynker
Pris på behandling ca 30 min:
Enkeltbehandling        kr 1500,-
Kur á 5 behandlinger kr 6000,-

Kontakt: Kontakt oss om Mesoporasjon i dag. Klikk her eller bruk skjemaet oppe til høyre.