Kjemisk peeling

Syrer er et kjent begrep innen peeling og dette kalles gjerne kjemisk peeling og utføres oftest av terapeuter, sykepleiere eller leger. Disse kommer med ulik pH, i ulik konsentrasjoner og styrke, noe som avgjør hvor dypt den virker. Eksempler på dette kan være glykolsyre, melkesyre, mandelsyre, salisylsyre og trikloreddiksyre. Med kjemisk peeling behandles hudproblemer som: sjenerende pigmenteringer, ujevn fargetone, uren hud, aknearr, aldrende hud og solskadet hud.
Kjemisk peeling blir gjennomført som et ledd i vårt «skin rejuvenation system» i kombinasjon med individuelt tilpasset kremprogram til før og etterbehandling.

TCA peel
Dette er en unik peelingsubstans for effektiv hudfornyelse og reparasjon av huden i ansikt og på kropp. I etterkant av denne type kjemisk peeling opplever man at huden føles solbrent, hoven og/eller stram. Denne type kjemisk peeling medfører flassing i ca 2-4 dager etter behandling. Det anbefales at man tar en ny behandling på klinikk etter 7-14 dager og gjerne 2-4 ganger.
Indikasjoner er sjenerende pigmenteringer, ujevn fargetone, uren hud, arr, aldrende hud og solskadet hud.
Pris på behandling: 

TCA peeling fullt ansikt ca 30 min kr 3.000,- pr behandling

TCA peeling kur (3 behandlinger)  kr 7.500,-

TCA peeling områdebehandling  kr 1.500,- pr område

Fruktsyrepeeling
Fruktsyrepeeling er en behandling som skånsomt og effektivt gir et friskere utseende med umiddelbart synlige glød.
Det finnes ulike former for fruktsyrer som kan benyttes, og  på vår klinikk tilpasser vi hver behandling til deg og din hudtype og tilstand. Vi benytter blant annet Glykolsyre, Melkesyre, Mandelsyre og BHA syren Salisylsyre.
Pris på behandling ca 25 min hos sykepleier kr 500,-

VitAminpeel – Mesopeel
Mesopeel er en vitaminpeel (kjemisk peeling) basert på bl.a. vitamin A, Emblica, Salisylsyre, Mandelsyre og Melkesyre.  Denne kjemiske peelingen krever ingen forbehandling og er ikke smertefull, men man kan oppleve litt prikking og varmhetsfølelse på huden etter at peelingen er lagt på. Huden kan oppleves som solbrent, hoven og stram etter behandlingen, men dette avtar etter et par dager. Huden vil også bli rød og man opplever flassing ca. to til tre dager etter behandling. Vi anbefaler tre behandlinger på klinikk med intervaller på to uker. Kunden skal alltid bruke homepeel hjemme i behandlingsperioden, men skal ikke begynne med denne før etter ca fem dager etter peeling på vår klinikk i Oslo
Indikasjoner er antiage, pigment og akne, og kan brukes på alle hudtoner.
Pris på kjemisk peeling behandling ca 60 min:
VitAminpeel/Mesopeel enkeltbehandling        kr 2.500,-
VitAminpeel/Mesopeel kur på 3 behandlinger med hjemmeprodukter   kr 9.000,- (inkl 4 produkter verdi 4.105,-)

VitAminpeel/Mesopeel områdebehandling kr 1.200,- pr område

 

For bestilling av time for kjemisk peeling på vår klinikk i Oslo / Frogner, trykk her!