Penslingskur med Glo Skin Beauty

De mest brukte penslingene/peelingene vi utfører hos oss:

Beta Clarity Peel – Salicylic 30 % er en BHA-syre som er meget effektiv på bl.a. akne, solskadet hud og pigmentflekker. Overflødig talg reduseres og den gir en veldig god eksfolierende effekt.
Det anbefales at man tar peelingen med en intervall på 2-4 uker og det bør tas 4-6 behandlinger. Denne peelingen svir godt ved påføring og kan medføre avskalling (flassing) på noen.
Aktive ingredienser:
30 % Salisylsyre eksfolierer huden, renser porer og reduserer inflammasjon samt bekjemper akne.
Totarol™  har antibakterielle egenskaper og virker som en antioksidant. Tranebær ekstrakt fungerer som en antioksidant, er anti-bakteriell og har pleiende egenskaper.
BioAstin™ (Astaxanthin) er en kraftig antioksidant som bl.a. kan finnes i alger og er over 500 ganger så sterk som vitamin E.

Glycolic Resurfacing Peel – Glycolic 30 % AHA- syre som reparerer og fornyer huden. Glykolsyre er mye brukt til eksfoliering og er svært cellefornyende.
Det anbefales at man tar 4-6 behandlinger med en intervall på 1-2 uker og anbefales for aldrende hud, akne, solskader, hyperpigmentering og inngrodde hår.
Aktive ingredienser:
30 % Glykolsyre stimulerer til eksfoliering og behandler aldrende hud, ujevn pigmentering og fine linjer.
Phytic syre er en svært kraftig antioksidant som reparerer huden etter påkjenningen av AHA syren på huden. Sitronsyre er en antioksidant som også beskytter
NMF (Natural Moisturizing Factor). Vaccinium Myrtillius er også en form for blåbær som virker gjenoppbyggende på kapillærer, stimulerer kollagenproduksjonen og er en antioksidant.  Rubus Idaeus (Bringebær) ekstrakt virker sammentrekkende, anti-inflammatorisk og beroligende på huden.

Penslingskur 5 behandlinger / 7 behandlinger

Priser:

Pr behandling:      kr 500,-

5 behandlinger:  kr 2.000,-

For bestilling, trykk her!