Øyelokkoperasjon

Slapt bindevev over og under øynene eller poser under øynene får øynene til å virke trette eller oppsvulmet. Ikke bare øynene, men hele utseendet blir påvirket av dette og får deg til å virke trett og eldre. Med en øyelokkoperasjon kan man forandre hele utseendet på en positiv måte og se både mer ungdommelig og frisk ut. Et åpent blikk utstråler både dynamikk og attraktivitet.

På aesthetic clinic korrigerer vi øyelokk ved hjelp av ulike metoder, avhengig av hva som er problemet hos den enkelte. En operativ fjerning av overskytende hud- og fettvev over og/eller under øyet gir optimalt resultat mot ”trette” øyne.

Ved øyelokkoperasjon arbeider vi som regel med laserteknologi, som gir mikrokirurgiske inngrep tilnærmet helt uten blødninger. Dette fordi laserstrålen lukker igjen mindre blodkar umiddelbart. Sårhelingen foregår gjerne i løpet av en uke.
Strålende øyne uten synlige arr krever sitt ytterste av presisjon, øvelse, erfaring og korrekt posisjonering av snittene. De plasseres slik at arrene i øvre øyelokk forsvinner. Dr Dr Stein Tveten utfører rundt 300 slike øyelokkoperasjoner, både i Norge og på hans klinikker i Tyskland hvert år. Ved korreksjon av nedre øyelokk legges snittene på innsiden av øyelokket. Nedre øyelokk strammes opp uten ytre arr. Overflødig hud og utvendige rynker strammes opp og glattes ved hjelp av laserpeeling.
Ved korreksjon av nedre øyelokk anbefales en etterbehandling fra andre eller tredje dag på de områdene som har blitt behandlet med laser. Her sluses det inn ren fuktighet i form av hyaluronsyre, og med radiobølger føres de dypt ned i huden samtidig som det gir fukt til den nye huden på overflaten.
Regler for røyking: Man kan ikke røyke to uker før eller etter operasjonen fordi røyking har negativ effekt på blodsirkulasjonen.

Pris:
Øvre øyelokk:                       kr 16.000,-
Nedre øyelokk:                     kr 18.000,-
Øvre/nedre øyelokk:           kr 32.000,-

Kontakt: Kontakt oss om øyelokkoperasjon i dag. Klikk her eller bruk kontaktskjemaet oppe til høyre. Vi tilbyr gratis konsultasjon før en eventuell øyelokkoperasjon på vår klinikk i Oslo.