neseoperasjon

Neseoperasjon /neseplastikk

Neseoperasjon er en av de vanligste kosmetiske operasjonene, og kan forbedre utseendet i stor grad.

Vi legger stor vekt på samtaler med pasienten rundt plastisk-kirurgiske muligheter og oppnåelige resultater. Målet er ikke å finne frem til en standardnese, men en nese som passer til ansiktet på en harmonisk og estetisk måte.
En plastisk-kirurgisk nesekorreksjon eller neseoperasjon er den eneste muligheten til å rette opp, forminske eller bygge opp nesen på.
Ved siden av en sikker og nøyaktig beherskelse av plastisk-kirurgisk teknikk, krever også nesekorreksjoner med godt resultat en estetisk finfølelse og lang erfaring med neseoperasjoner.

Alt etter ønsket resultat, fjerner man neseben eller brusksubstans fra nesen eller bygger det opp. Etter at gipsen er fjernet kan det ta litt tid før hevelsen går helt ned og det endelige resultatet blir synlig.

Vanligvis utføres en neseoperasjon gjennom neseborene, det vil si uten ytre snitt eller synlige arr.  Neseoperasjonen utføres i lokalbedøvelse og sedasjon (dvs at pasienten sover, men kan vekkes).  Lokalbedøvelse gjør at pasienten ikke skal kjenne smerte.

Pris fra kr 40.000,-

Kontakt: Kontakt oss om neseoperasjon og neseplastikk i dag. Klikk her eller bruk skjemaet oppe til høyre. Vi tilbyr gratis konsultasjon på vår klinikk i Oslo.