Fettreduksjon

Fettsuging/fettreduksjon foretas med tumescens-metoden. Det innebærer at området som skal suges ut, infiltreres med en spesiell væske (saltoppløsing, bedøvelsesmiddel og adrenalin). Fettcellene sveller og blir dermed lettere å lokalisere og suge ut.
Adrenalinet fører til at blodkarene blir smalere, noe som reduserer blødningen.
Væsken injiserer og får virke en liten stund.  Detter foretas fettsugingen med meget tynne kanyler. Hos oss brukes en vibrasjonsteknikk der kanylen beveger seg med høy frekvens og er lette å posisjonere korrekt.

Mage
Uønsket fett begrenser seg som regel ikke bare til mageregionen, men fordeler seg over nederste, midterste og øverste mageregion. For å skape en harmonisk kontur, må man som regel også ta med hofter, midje og skamben.
Prinsippet med en helhetlig kroppsforming er viktig for å få et tiltalende, estetisk helhetsbilde.

Ben
Fettsuging på ben er en ideell metode for å fjerne fett hos personer med normal vekt på områder som er resistente både mot trening og dietter. Det er en metode som gir varige figurforandringer.

Rumpe
På dette området oppstår det gjerne fettlager som ikke forsvinner verken med store treningsmengder eller dietter. Fettsuging er en mulighet til å forminske en litt stor bakende og foretas som regel i kombinasjon med fettsuging av lår.
For å forberede vevet på en optimal måte, anbefales lymfedrenasjer og massasjer fra rundt 3 uker før inngrepet, også terapier i form av apparater med ultralyd og akustiske bølger.
Som etterbehandling etter ca. 10 til 14 dager etter inngrepet anbefales lymfedrenasjer og massasjer, og da helst 6 til 10 behandlinger 1-2 ganger pr. uke.

Pris første område fra kr 25.000,-

Påfølgende område kr 12.000,-