ansiktsløft

Ansiktsløft og halsløft

Tap av spenst i huden fører til rynker og at ansiktsmusklene blir svakere. Hverdagen har etterlatt spor som man ikke ønsker å akseptere helt uten videre og heller ikke trenger å akseptere.

Det finnes en operativ mulighet til å stramme opp, hvor vi legger vekt på å få et naturlig resultat.  Ved ansiktsløft  og halsløft strammer man opp støttevevet mellom huden og mimikkmuskulaturen (SMAS-løft). Huden blir tilpasset og strammet på en naturlig måte. Dette er en høyutviklet og velprøvd metode som skal hindre at ansiktet ser kunstig eller operert ut.

For å oppnå et totalt sett harmonisk resultat, legges alle snittene på en slik måte at de ved en god sårheling ligger langs den naturlige linjen ved ørene, langs hårfestet og dermed er vanskelige å oppdage.

Selve operasjonen: 
Ved ansiktsløft anvender våre spesialister en teknikk for innvendig oppstramming av bindevevet, også kalt SMAS. Dette gir bedre og mer langvarige resultater.

Operasjonens varighet: Operasjonen tar cirka tre til fire timer og utføres med pasienten sedert (en avslappet tilstand preget av ro eller lett søvn).  Sedering hindrer ubehag under operasjon som utføres i lokalanestesi.

Regler for røyking: 
Man kan ikke røyke to uker før eller etter operasjonen fordi røyking har negativ effekt på blodsirkulasjonen.

Etter operasjonen
: Etter operasjonen må du vanligvis bruke en bandasje under haken og over kinnene i noen dager. Stingene fjernes etter 1-2 uker. Arrene etter et ansiktsløft er normalt lite synlige. Det vil imidlertid være noe hevelse og blå flekker i huden, men dette går vanligvis bort etter 1-2 uker.

Vårt dyktige team: 
Våre spesialister i ansiktskirurgi utfører et betydelig antall ansiktsoperasjoner hvert år. Inn under dette inngår øyenlokks kirurgi, halsløft, ansiktsløft, neseplastikk og panneløft. Vi utfører bl.a. flere hundre øyelokksoperasjoner hvert år.

Prisen for operasjonen avhenger av omfang, utgangspunkt og valg av teknikk. Prisen dekker alle kostnader knyttet til operasjonen og oppfølging i etterkant.

Pris full ansiktløft og halsløft fra kr. 75.000,-

Pris halsløft fra kr 50.000,-

Kontakt: Kontakt oss om hals og ansiktssløft i dag. Klikk her eller bruk skjemaet oppe til høyre.