dr dr stein tveten

Dr. Dr. Stein Tveten

Dr. Dr. Stein Tveten ble født i Oslo i 1961. Han er utdannet i Tyskland og Norge, og er autorisert både som lege og tannlege. Han er spesialist i kjeve- og ansiktskirurgi (maxillofacial kirurgi) i Norge og spesialist i ansiktskirurgi i Tyskland. I tillegg er han spesialist i oral kirurgi i både Norge og Tyskland. Sine to doktortitler har han skrevet innen medisin og odontologi.

Med sitt konsept ”kosmetisk medisin uten skalpell” etablerte Dr.Dr. Stein Tveten sin første klinikk på Skøyen Oslo i 1998. I 2003 åpnet han sin andre klinikk i Oberstdorf, Tyskland og i 2006 sin foreløpig siste klinikk i Bad Honnef, Tyskland. Klinikken i Oberstdorf ble flyttet til Kempten i 2010, samme året som aesthetic clinic flyttet til Kirkeveien 7 på Frogner i Oslo.

Dr.Dr. Stein Tveten er aktiv på flere felt innenfor medisinsk hudpleie og estetisk kirurgi.

Som et resultat av mer enn 15 års erfaring med medisinske kremer fra sitt arbeid nasjonalt og internasjonalt, har han sammen med europeiske spesialister på sine områder utviklet sin egen linje av kremer, aesthetic line. Denne serien passer for alle enten man sliter med acne, pigmenteringer eller aldring.

Stein Tveten er aktivt utøvende og utfører også bl.a. ca. 300 øyelokkoperasjoner hvert år.

Han samarbeider også med andre leger på klinikker i Norge, blant annet Dr. Bondevik

Dr. Dr. Stein Tveten er medlem av ACREDIS http://aesthetic.no/dr-dr-stein-tveten/,  en gruppe ledende kosmetiske kirurger i Tyskland og Sveits.
ACREDIS  gruppen er satt sammen av mange anerkjente, medisinske spesialister. Dette muliggjør et unik nettverk av god, faglig kunnskap og danner grunnlaget for et internasjonalt
ledende senter for kompetanse. Gruppens styre består av flere leger, samt en representant fra en sveitsisk pasienter organisasjon.  ACREDIS støtter pasienters sikkerhet og kvalitetskontroll.»